Login NOK 0.00

Våre vilkår

Ordre

Alle ordre skal plasseres i nettbutikken. Vi har desverre ikke mulighet til å motta ordre på telefon, e-post eller fax. Etter at ordren er plassert vil du motta en produkt reservasjon pr. e-post. Vennligst mer deg at dette er kun en reservasjon, ikke en kvittering. Produktene er nå reservert i 2 klokketimer for at du skal kunne velge din prefererte måte å betale på.

Valutta

Våre produkter er solgt i lokal valutta for kjøperen. Valutta er valgt på grunnlag av hvor varene skal sendes. For våre skandinaviske kunder og kunder fra Storbritania tilbyr vi lokal valutta. Produkter selges i NOK til Norge, SEK til Sverige, DKK til Danmark, og GBP til Storbritania. Alle andre land håndteres i EUR. Vennligst merk at våre priser i NOK inkluderer MVA. Alle andre priser er ex. norsk mva og ex alle lokale skatter og avgifter for kjøperen.

Betaling

Vi tilbyr et bredt spekter av betalingsoppsjoner med kredittkort. Kunder i Norge, Sverige og Danmark kan også betale i forskudd inn på lokal konto i de respektive land. Vennligst merk deg at betaling via bank forsinker vareutsendeslen med 1 til 4 dager. Du vil motta en e-post som bekrefter betalingen, etter at betalingen er bekretet av vår innløser eller vår økonomiavdeling. Vi tilbyr ikke betaling via faktura eller post oppkrav. Ikke en gang for deg. Vi har forsøkt dette tidligere, men for mange valgte å ikke hente pakken på postkontoret og betalte ikke i tide. Disse betalingsoppsjonene ble for dyre for oss, og vi besluttet å fjerne dem. De fleste av våre ordre er ganske små, og vi tro at de som ikke har pengene nå, sikkert ikke har dem når forfall kommer uansett.

Levering

Alle produkter du kan bestille i nettbutikken er på lager i Norge. Alle ordre er normalt pakket og sendt innen 48 klokketimer (2 arbeidsdager) etter at betaling er mottatt. Vennligst merk deg at Posten henter våre forsendelser kl 14.00 norsk tid (CET). Produktene er normalt våre Norske kunder i hende neste virkedag eller dagen etter. Våre Europeiske kunder vil normalt ha varene i løpet av 2 til 5 arbeidsdager. Resten av verden vil avhenge av postforbindelsen til Norge. Alle forsendelser gjøres med A-Post (Luftpost).
Fakta
Ordre garantert pakket :Normal produksjon
Gjenomsnittlig pakketid :mindre enn 5 dager
Piercing :3360 designs
Nese smykker :161 designs
Linser :16 designs
InkAlt

Vipps visa mastercard PayPal amex discover
VER:3.02 GUID:87428501 SHID:10001 UID: LANG:en-US