Login NOK 0.00

Som suksessfull blogger kan du tjene gode penger

Hvis du har en blogg, forum, nettsamfunn, hjemmeside eller et annet nettsted kan du tjene penger ved å blogge om oss.

Vi vil gi deg gavekort på varer tilsvarende 25 % av alt salg som du genererer.

Det er gratis å delta, og du kan starte nå med en gang. Alt du trenger å gjøre er å blogge om oss og legge til koden <A HREF=www.kroppskunst.no>Kroppskunst.no<a> på ditt nettsted. Du trenger også å melde ditt nettsted inn i vårt tracking system. Dette gjøres ved å sende din Blogg URL til oss på ##EMAIL##.

Hvordan virker dette?

Vi benytter “referrer” feltet HTML koden for å finne hvem du sender oss av våre besøkende. Når den besøkende registrerer seg, merkes han/hun som vervet av deg. Du vil få tilsendt gavekort automatisk for alle ordre den besøkende legger inn hos oss. For store bloggere har vi litt spesielle ordninger, ta kontakt med oss på support@kroppskunst.no om du ønsker mer informasjon om dette.

Kan jeg sjekke at dette virker?

Det er enkelt å sjekke at dette virker. Om du ønsker det får du hver natt en e-post med status. I tillegg vil alle besøk og ordre komme opp på dine tracking sider. Vennligst merk deg at det er KUN betalte ordre som ikke returneres i henhold til angrefristen som genererer provisjon.

Vanlige spørsmål om blogger

Er det en øvre grense på hva jeg kan tjene? - Nei, det er ingen øvre grense.

Er dette skattefritt? - Ja og Nei. Gavekort under 1.000 kroner i kalenderåret er skattefrie. Utover dette vil gavekortene bli rapportert til myndighetene.

Jeg har en blogg, vil du sponse meg? - Vi sponser bloggere som skriver om oss. Sponsingens størrelse avhenger av trafikken som genereres. Send oss en link til artikkelen hvor du blogger om oss til ##EMAIL##, så vil vi komme tilbake til deg. NB! Husk å legge en lenke til <A HREF=www.kroppskunst.no>Kroppskunst.no<a> i din blogg.

Når får jeg gavekortet ? - Gavekortet genereres automatisk når vi har sendt varene.
Fakta
Ordre garantert pakket :Normal produksjon
Gjenomsnittlig pakketid :mindre enn 5 dager
Piercing :3360 designs
Nese smykker :161 designs
Linser :16 designs
InkAlt

Vipps visa mastercard PayPal amex discover
VER:3.02 GUID:87428509 SHID:10001 UID: LANG:en-US