Login NOK 0.00

Lyst på å starte egen nettbutikk?

Har du lyst til å starte egen nettbutikk? Mangler du penger til å starte opp? Er du ikke helt sikker på hvordan?

Det koster å starte opp en egen nettbutikk. Du trenger penger til varelager, server, programvare for nettbutikken og en avtale med VISA/MasterCard/PayPal/Klarna etc.

I tillegg trenger du å registrere et firma, finne en regnskapsfører, samt forholde deg til en rekke skjema og tidsfrister fra staten.

Det høres kanskje enkelt ut, men du vil trenge en god del penger og pågangsmot. I tillegg vil du risikere og ikke få solgt varene, og betydelige tap.

Vi kan hjelpe deg med å komme i gang uten at du trenger nevneverdig egenkapital, kunnskap om regnskap og med null i risiko.

Hvordan er dette mulig?

Litt enkelt sakt kan du få en nettbutikk av oss. Alt du trenger er et eget domene.

Et domene er navnet på nettbutikken din. Om du ikke har et domene får du kjøpt dette til litt over 100 kroner. Vi benytter www.uniweb.no og er veldig fornøyde med dem.

Om du allerede har et domene kan du benytte dette. Bruker du domenet ditt til en blogg, kan du bruke shop.dittegetdomene.hvasomhelst til nettbutikken din.

Så snart du har et eget domene, send oss navnet setter vi opp en nettbutikk for deg.

Det vi trenger for å sette opp en nettbutikk til deg er: Domenet du ønsker å bruke, ditt navn og adresse, samt din e-post adresse. Send dette til support@PersonalJewelry.com så er du snart igang.

Hva gjør du og hva gjør vi

Du gjør all kommunikasjon med dine kunder selv. Dvs, alle bestilling og leveringsbekreftelser sendes automatisk ut. Det gjør også alle nyhetsbrev. Du må selv bestemme hva du skal tjene og vedlikeholde eventuelle rabattordninger du ønsker å ta i bruk. Du står også selv for all reklame og markedsføring. Den markedsføringen som gir mest avkastning i dag er blogging og andre sosiale aktiviteter som Facebook, Instragram etc.

Vi gjør resten. Dvs lagerhold, innkjøp, fortolling, regnskap, utsendelse av varer, returhåndtering, garanti håndtering etc.

Høres dette spennende ut ?

Ta kontakt med oss på support@PersonalJewelry.com for mer informasjon.

Fakta
Ordre garantert pakket :Normal produksjon
Gjenomsnittlig pakketid :mindre enn 3 dager
Piercing :3401 designs
Nese smykker :164 designs
Linser :132 designs
InkAlt

visa mastercard amex discover bank transfer PayPal Vipps
VER:2.50 GUID:57240323 SHID:10001 UID: LANG:en-US